Over ons

Meer dan 40 jaar ambachtelijk vakmanschap

Sinds 3 augustus 1998 ben ik gestart met Schildersbedrijf Wildeman. Daarvoor was ik 17 jaren bij diverse bedrijven in loondienst waaronder in het begin bij mijn vader. Het mooie van het schildersvak vind ik om iets wat in een slechte staat verkeerd weer in een top conditie te brengen.

Breed dienstenpakket

Door mijn jarenlange ervaring, in dienst bij kleine en grootte schildersbedrijven ben ik zeer ervaren in alle facetten uit het schildersvak. Bij het ene bedrijf glaszetten en bij het ander juist weer veel behangwerk. Ook op het gebied van wandafwerking deed ik alle voorkomende werkzaamheden zoals:

  • het plakken van glasvlies

  • behangen

  • sausen

  • het spuiten van meerkleurenverf

U kunt bij ons terecht voor schilder-, glas- en behangwerk. Onze opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld particulieren, bedrijven instellingen en verenigingen van eigenaren. Zowel voor buiten als binnenwerk klein en groot onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

Ecologisch schilderwerk

Op het gebied van ecologisch schilderwerk hebben wij veel ervaring opgedaan zoals bijvoorbeeld met leemverf, krijt verf, mineraalverf en lijnolieverven. Lijnolieverf is zowel buiten als binnen toepasbaar doordat het een zeer laag vos-waarde heeft (zeer weinig oplosmiddel).